Tervetuloa Sylvan verkkokauppaan!

Tuet Sylvan toimintaa ostamalla tuotteita verkkokaupasta. Sylva ry tarjoaa tietoa sekä ammattilaisten ja koulutettujen vertaisten tukea syöpään sairastuneille lapsille, nuorille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen.

Lue lisää toiminnastamme osoitteessa Sylva.fi.

Ajankohtaiset tuotteet


VOIMA-ranneke

Keltaisista, turkooseista, violeteista tai pinkeistä helmistä ja valkoisista kirjainhelmistä koottu VOIMA-ranneke on Sylvan lapsiperhetyön symboli.

10,00

Fuck Cancer -t-paita

Pure Wasten musta lyhythihainen t-paita, jossa etupuolella valkoinen Fuck Cancer -painatus. Unisex-malli, pyöreä kaula-aukko. Materiaali 85% kierrätettyä puuvillaa ja 15% kierrätettyä polyesteria.

25,00

Kouluopas - Tietoa syöpäsairaan lapsen ja nuoren koululle

Kouluoppaassa käydään läpi syöpään sairastuneen lapsen ja nuoren koulunkäyntiin liittyviä erityispiirteitä asiantuntija-artikkeleiden ja lasten, nuorten ja vanhempien omien kokemusten kautta. Opas kattaa kouluvuodet esikoulusta toiselle asteelle.

30,00

Fuck Cancer -svetari

Pure Wasten musta pitkähihainen pusero, jossa etupuolella valkoinen Fuck Cancer -painatus. Unisex-malli, raglan-hihat. Materiaali 85% kierrätettyä puuvillaa ja 15% kierrätettyä polyesteria.

35,00

Fuck Cancer -rannekoru

Mustista ja muutamista muun värisistä (valkoinen, hopea, kulta) helmistä koottu rannekoru. Mustiin, hieman isompiin helmiin helmeen painatettu valkoisia kirjaimia, joista koostuu teksti Fuck Cancer.

 

10,00